La Cliniq du Dr. Poembak

De collectieve 'Poembak' brengt een tiental vocale muzikanten van diverse afkomst, amateurs, semi-professionele en professionele, geland in Brussel door toeval of uit noodzaak. Deze merry-elektron-vaccinatie te inoculeren hun passie voor muziek al enkele jaren naar vijf uithoeken van dit land wel eens plat, dat is nog steeds van ons. Anamnese van de patiënt is veelzeggend Poembak: Moeder onbekend, maar een beroemde vader (Cultureel Centrum Breughel), de jonge Poembak werd geboren in de XXI eeuw komedie van de compatibiliteit tussen een zwerm van de deelnemers aan de Workshop Marollen bands, te popelen om hun Pouet, dzouin POUM zeehond en in een gedurfde vorm van muziek therapie groep: de band was geboren (11 september, 2009 at 0:03 voor de manische precisie), zoals de onwaarschijnlijk ' De Clinika Dr Poembak. "

De pasgeboren krijgt al snel de steun van de vereniging Recyclart, die huisvesting (maar niet overdekt) biedt onder de rails van de Noord-Zuid, in dit1 geval in Studio Marcel at Vincen Beeckman. Maar uiteindelijk is het wat een puinhoop, wat Dr Poembak? Virologen hebben niet die vraag beantwoord, maar gezien de macroscoop, is het niet minder van jou en mij. Inderdaad, deze mooie molecule alle korrels van fantasie, zwanze, burleske en feestelijke ons prikkelen uw tenen condenseert, we warm de oren en maakt ons meer licht zodra de muziek klinkt.  

Ook is de Clinika en verplegend personeel toegewijd zij, door het verstrekken van straat, om extra welvaart te verstrekken aan het grote publiek kon genieten. De musical, de meeste van onze keuzes op basis van de wens om mensen gelukkig te maken door hen (her) ontdekken een eclectisch repertoire (twintig stuks) wereld muziek, waaronder hits van de jaren 80/90, Latin muziek, tango, jazz, gypsy, techno, enzovoort. "Elk van onze therapeuten Clinika muziek uitgeschakeld in triolen te doen herleven in u de melodieën begraven in je onderbewuste, of u inoculeren nieuwe, met veel emotie en geluid esthetische ... Vraag naar het programma!